Love Been Taken
Disclaimer



Hi ! I am Siti Nur Ain Najiha and Im 14 y/o. Im proud to be a lebestians ;)
-I love to make a new friend-

Story Owner Linkies
Scream Here

Put your chatbox code Buat omey-omey ok


Credits
Template by Nik Sheera
Cute header by Aliah
Blog owner: JihaNajiha
Best view: Google Chrome
Love
Saturday, 9 February 2013 | 18:26 | 0 comments
Assalamualaikum,

This is mine,wehaaa :D So it up to me what i want talking about kannnn. Meowwww ><. Let's getting started. Actually, iwant to story about my batch yang sangat gorgeous and handsome. Tutup muka XD
I dont want to introduce panjang lebar like a novelist ;p

Dulu dulu kan,batch kami agak tidak bersatu maybe. Kalau boleh nak ambik parang then tetak tekak satu sama lain. Keyyy. Tipuuu :) Takde lah sampai begitu. Kita kan budak budak lagi dulu. Mana boleh nak berfikiran macam 20 tahun kan. Okey. Stop ungkit masa yang lalu . Let's by gone be by gone :) And now kita sudah lain. Sangat lain. Sekarang masing masing nak bagi duit 1 juta antara satu sama lain tak mcm dulu yang selalu angkat parang. Can see the hiperbola at here? Now and now we'r changee. Alhamdulillah. Thanks to Allah . Dan takyah happy sangat takut kita lupa Allah. So just be cool batch mate :D Kan orang tua ada pesan jangan over happy takut kita akan menanggung kesedihan :D Just smile and said Alhamdulillah friend :*

Kami tersangat bahagia. Dan kami berharap agar pengakrabaNkita hingga ke akhir ayat. InshaAllah kita jumpa dekat jannah pulak. Wahh  alangkah indahnya*wipe tears* kami mula jadi macam adi beradik setelah pihak REXCEL buat kem dekat sekolah.Serius , we miss arechik :'( Actually,bermula dari arechik yang meyatukan kami dengan pelbagai-bagai kata motivasi. Dan Allah telah mengilhamkan semua itu kepada achik. Terima kasih acik *senyum sampai telinga*

If Allah wills,kami akan menggegarkan sekolah kami balik. Ameen :) Kami akan mencuba sedaya upaya cikgu,ustazah,sir,madam,ustaz. InshaAllah inshaAllah. Kami juga berharap degan iringan doa anda semua. Tak baik tauu doa keburukan orang. :)) Hanya Allah sahaja yang dapat membalas kebaikan anda semua*kenyit mata*

Okelah. Kita berhenti setakat ini sahaja. Kalau ada jodoh kita jupe kat luar ah op? Hahaha. Key. Sama sama kita berselawat ke atas Nabi :) Terima kasih belaka atas dorongan anda semua :))


Old things